Sunset

© Johanna Lausing » Canon EOS 1100D
 
YUHU!!
 
Just nu är jag och min bästavän Linnea hos min mormor och morfar. De har en liten stuga utanför deras hus som vi då bor i. Vi har varit här nu från i tisdags och åker hem nästa söndag. Förlåt för rutten uppdatering men nu kanske ni förstår varför. 
 
Idag har vi inte gjort så mycket. Det har varit fint väder med sol och ca 20-25 grader så vi gick ned till sjön som ligger precis brevid huset och solade några timmar, blev inte alls brun som vanligt.. 
 
Oh well, här är en bild från gårdagens solnedgång !  Vad har ni gjort idag/den här veckan?

Blötdjur

© Johanna Lausing » Canon EOS 1100D
 
Här är en brusig, ganska över exponerad bild på mitt lilla blötdjur, fick ju passa på när han låg still haha!
Han ska alltid med mig in i duschen vilket är hur mysigt som helst fakiskt. Jag kör shampoo och sen när jag lagt i balsamet så duschar jag honom med sånt där djur-shampoo och han står bara där, helt lugn och njuter.
 
DOCK när jag har torkat honom lite med en handduk och släpper ut han ur badrummet blir han helt vild! Helt omöjligt att få en bra faktiskt därav att han är bara typ blöt på öronen på bilden haha !

Things are not always what they seem

 
YUHU!!
 
Hallå, vad har jag hållit hus!? Det är ju sommarlov! Ingen skolstress, inga läxor, inga prov, inga gränser. Jag har egentligen all tid i världen för att blogga känns det som fast sen så.. har jag en väldig bloggtorka all of a sudden..
 
Men det ska jag försöka ändra på nu! Så igår var det ju midsommar. Det var väl trevligt, jag var hos pappa och massa gäster var här. Nu idag åker jag tillbaks till mamma då det var hennes helg. 
 
De kommande två veckorna ska jag, min mamma, min lilla syster och en kompis och hennes familj åka upp till min mormor och morfar som bor på andra sidan stan ute på landet och bara chilla. Jag ska försöka ta mycket bilder och blogga så mycket jag kan ! 
 
Vad har ni planerat inför erat sommarlov?