Kaos

Heey peepz!
 
My head is a mess, so much mixed emotions. Nu kanske ni undrar, vad är det som händer? Varför har jag inte bloggat på en vecka?
Jo, om exakt en vecka så flyttar jag. Så snart är hela mitt rum nedpackat och jag är så stressad faktiskt. Skolan, vänner, flytten.. det är så mycket som är bra men så mycket som är dåligt på samma gång. Jag kommer varje dag till skolan med ett leende, försöker ha en positiv inställning och jag hoppas att det lönar sig i längden. 
 
Idag har jag varit och målat en fond-vägg i mitt rum, alltså att bara en vägg är färg på. Den blev vinröd ♥ ← (like this) Röd är supersvår för inte få så flammig.. behöver i alla fall komma tillbaka och måla den någon gång i veckan, liksom ett andra lager (:
 
Vad har ni gjort idag? 

Echosmith - Cool Kids

If we burn, you'll burn with us.

Good afternoon!
 
Igår såg jag ju THG: Mockingjay part 1 och jag gick in med.. inga jätte höga förväntningar eftersom jag hade hört från många håll att filmen innehöll mest känslor and shit så ja, det är väl ganska accurate beskrivning av hur den var. FAST jag tycker den vara awesome i alla fall, väntar tills den kommer ut på swefilmer eller på dvd så jag kan se den igen för bio är så dyrt.. En av mina favorit bloggar skrev en recension av filmen, den bloggen består av recensioner, men hon har dock inte helt samma åsikter. Ni borde kolla in den! - lääänk 
                  källa